1981. IV. 6.
Szolnok

Összjátékidő: 87:50
forrás: első gen. másolat

konferansz: "...zenei mottója: A hosszú életű rock and roll. Rainbow! Nem diszkótáncversenyre jöttünk. Egy film élőzenei bemutatója következik. Hol lesz a Boney M., a Gingis Khan, mikor ez még zene marad. Magyarországon először nyilvánosan ma vetítették itt Szolnokon...a rock a rockandroll örök. A nyomulást megállítani. (vágás) gyerekek az első sor és az előadás érdekében kérlek benneteket, hogy ne azoknak legyen igazuk, akik ellene voltak annak, hogy ide előre leengedjenek benneteket. Egy kérés. Egy üzenet. Mindenkit megkérnék, akik csak hátrább kaptak helyet, hogy ne nyomuljanak előre, hogy az előadáson inden rendbe legyen. Én eltűnök, mint egy lómosó. Kopasz Kutya! Na most gyerekek, két dolog van. Már látjátok a teremvilágítás meggyulladt. Vagy itt az első sorokban tartjuk a rendet és minden lenyomul...a hátsó sorok itt az első sorokban előre nyomták. Hátulról a nyomulatot meg kéne állítani. Mindenki próbálja megtalálni a helyét. Gyereke a...kordont újra föl kell állítani.
konf: "Oh jejeje. Éj. Jó estét kívánunk mindenkinek. Mindenkinek, aki Békéscsabáról, Sopronból, Debrecenből, Budapestről vagy bárhonnan jött. Nagyon fontos ez a koncert ma. Nehéz volt visszatérni ebbe a városba, régóta nem játszottunk itt. Marad...ha azt akarjátok, hogy végigmenjen a buli, hosszú legyen és szép, maradjatok ülve. Nem fél óráig fog tartani. Szükség lesz a figyelemre és az energiára. Oho. A rock...a rock amiből ez a film is készült. Amiből ez a film is jött lentről jön. Alulról jön a rock. Lennről a mélyből. Lentről a mélyből. Fölföl. Magasba. S akkor jöjjön a dal, miről mindenki tud."
Johnny B. Goode
konf: "Óhóhóh. Oh a nyomor szült, az út nevelt. Régi tradícionális blues. Amerikából. Anyám halott rég, apám vedelt. És mind a kettő otthagyott. A cím csak ennyi, hogy Tobacco Road."
Tobacco Road
konf: "Oh béke, béke. Mindenki üljön vissza. Hagyjátok őket leülni. Je. You Gotta Move. Mocskos Mississippi blues. Indulnod kell. Oh le, le. Oh le."
You Gotta Move
konf: "halkan: Egykéthánégy. Rocktóber tizenhárom. És péntek. Gyerünk."
Rocktóber
konf: "Szevasztok. Józsikám ne idegeskedjél. Józsi. Nyugodtan. Kezdjed el. Varjúdal. Kááár. Ne sajnáld, hogy varjú vagy."
Varjúdal
konf: "Mindenki egy gyönyörű asszonyt akar. Egy asszonyt, akinek három melle van és tele van lyukakkal. Asszony kell! Asszonyt akarok! Asszonyt! Asszony kell."
Asszonyt akarok
konf: "Asszony kell! Jegyezzétek meg jól...egy életre: A csizma mindig büdös."
Csizma az asztalon
konf: "Sokat isztok. Egy rövid blues. Alkohol blues."
Alkohol blues
konf: "Segítség! Jaaaaj! Jajaj! Jajajaj. Jajajajajaj. Jaj! stb. Jaj neked rockandroll."
Rock and roll
konf: "Ha baj van nem segít a szó. Állj elém és...lőj rám!"
Lőj rám!
(vágás)
konf: "Hölgyeim és Uraim, Pálmai Zoltán Hobo Blues Band. Pálmai Zoli. Basszugitár Póka Egon. Hobo Blues Band. Póka Egon. Szólógitár Kőrös József. Hobo Blues Band. Szájharmonika Bonyhádi Attila. Ének Földes László. Hobó. (közben erős vágás)"
KEHB1
konf: "Eijjje. Oijjeej. Ez blues volt és nem rock. Nem őszinte kőkemnény rock. Vagy karock, vagy szarock, vagy nemtudommilyen rock. Ez a rock egy Farock."
Farock
konf: "Je. Farock. Ez a Farock egy rock. Farock. nem itt lóg hátul, vagy elől...ez egy zene. Farock. Hoho. Lemegy a metróba...a szociológus. Az újságíró figyel mit mond a kórus. A csövesek röhögnek, két misimókus. Oh. Aluljárók virága, Belladonna. A mérges virág, aki túl szép, s nem marad meg a szemétdombon. Oh Belladonna."
Belladonna
konf: "Hiszel-e még? (3X) Köszönjük szépen. Mostanában amióta ilyen menő zenekar lettünk a ti kegyetekből...már, arra is van pénzünk, hogy mindenféle dezodorokat vegyünk. Én például kaptam már Gil and Gy-t is. De van akinek kinn az utcán egész másfajta spray jut. Csípi a szememet ez a spray. Ne ide fújják, ez a srác nem kér. Illatos dal a Kopaszkutya című filmből."
Illatos dal
konf: "Oh vörös a rúzs, de büdös a blues. Oh ki van itt mellettem Deák Billy baby. Szevasztok. Bableves csülökkel. Egy otthont szeretnék olyat amilyet mások is. Édes otthont Billynek oooh!"
Édes otthon
konf: "Tetovál. Nagyon köszönjük. Igazán nagyon jól esik. Eljátszunk egy szomorú bluest...a Kopaszkutya című filmből. Tetovált lány."
Tetovált lány
konf: "halkan: Egykéthánégy. Egy külváros. X. kerület. Kőbánya! Kőbánya blues!"
Kőbánya blues
konf: "Nagyon köszönjük. Egy dal egy asszonyról...aki igen erős dohányos volt. Hosszúlábú asszony."
Hosszú lábú asszony
konf: "Nagyon köszönjük. Kösz. Deák Bill Gyula. Öööö, senki sem fázik, ugye? Megpróbálunk valami blues-zal. Megpróbálkozunk egy blues-zal. A...Ki vagyok én? blues."
Ki vagyok Én?
konf: "Köszönjük szépen. Ki...ki van aki éhes? Nagyon finom cukros dolog jön. Tele habbal, krémmel. Jaj de jó a habos sütemény. Mogyoróval a hab tetején. De én ezt nem kapok, ezért én zokogok. jaj de jó a habos sütemény. Az apám cukrász volt igen és ő mondta. Az életem szép lesz, a világ egy torta. Egy kopasz bácsi ígérte, az ország egy szelet. És majd tortát eszik minden magyar gyerek. A fater pontos volt, nem hagyott ki napot, verte anyámat mint a tejszínhabot. Az egészet mindig a kulcslyukon át néztem, a konyhába mentem és süteményt kértem. Verem, verem, verem. majd beleszakadok. Nem bántok én senkit, csak verem a habot."
Torta
konf: "Oh jeah. Van még itt egy zenekar. Hogy is hívják, a...nem jut eszembe a neve. Milyen zenekar? Pemobil. nekik van egy dalok. A falakról eltűntek a hősök stb."
Utolsó cigaretta
konf: "Köszi. P. Mobil. A Kopaszkutya című filmet '81 júniusában minden magyar moziban bemutatják. Hé te! Én? Te, te. Bunkó vagyok. Hé te! Én? Igen te. Igen, tahó vagyok. Hé te! Igen kutya vagyok. Röhögtek a nagyok. Hét te! Bunkó vagyok."
Hé Te!