1981. V. 19.
K.E.K.

Összjátékidő: 44:20

Rocktóber-Rock And Roll
konf: "Köszi. Örökmozgó lettem...mindenképp...ámen."
Örökmozgó
konf: "Egy kis bűz. Aki mos, vasal, takarít és szeret is egy kicsit. Asszony kell! Asszonyt akarok! Asszony!"
Asszonyt akarok
konf: "Ha baj van...nem segít a szó...gyere...állj elém...és...lőj rám. Lőj rám!"
Lőj rám!
konf: "Köszi. Kis csöndet kérek szépen. (közönség: "A Hajsza, a Gálya, a Főnix éjszakája") Magyarországon minden ember...csecsemőket is beleértve évente 87 liter sört, 35 liter bort, és 9 liter töményet szív el. Alkohol blues. Józsikám."
Alkohol blues
konf: "Köszi. Párizs? Akkor London. München. New York. Akkor csak Miskolc lehet."
Miskolc
konf: "Köszi. A Kertészeti Egyetem klubja a Kek...ezekben a napokban ünnepli a 10 éves évfordulóját...és egy olyan klubbot hoztak létre 10 évvel ezelőtt a srácok, amiből ez lett, ez a mai, és ez a koncertsorozat, ami most a napokban zajlik és amit a rádió is rögzít ennek a 10 éves évfordulónak asziszem egy méltó megünneplése. És egy kicsit személyes emlékeim is vannak...a P. Mobil és az ő megelőző jogelődje a Gesarol együttes is 10 éve koptatja a színpadot. Egyidősek vagyunk a Kekkel. És egy szám...hallottátok már, amikor a fekete madár énekel? Főnix éjszakája."
Főnix éjszakája
konf: "Köszi. Kedves fiúk, kedves lányok. Tanuljátok meg...hogy a csizma...mindig büdös."
Csizma az asztalon
konf: "Mi ez a zaj itt? Csöndet kérek. Csönd! A Józsi ideges, csöndet kérek. Emberek nyugalom. Nyugalom emberek. Józsi! Játszad Józsikám. Varjúdal."
Varjdúdal
konf: "Szippantás. Utolsó cigaretta! Szívd! Szívd! Szívjad. Szívjad."
Utolsó cigaretta
konf: "Köszi. Szevasztok. Ez volt a P. Mobil. Zeffer András. Kékesi László. Sárvári Vili. Tunyogi Péter...és Mareczki István."