1982. III. 28.
Baja, Sportcsarnok

Összjátékidő: kb 55 perc
forrás: első generációs másolat

közönségkántálás: "P. Mobil!"
Főnix éjszakája
Rocktóber
konf: "(?). Kölcsönösen üdvözlök mindenkit...az egész banda nevében. (?). Sajnos nekünk már nincsen sok időnk hátra, mert...(?). A tánczenére (?) a popperek. Éljen és virágozzék a rock and roll és a közönség megbonthatatlan barátsága."
Rock and roll
konf: "Köszönjük. Köszönjük szépen. Aki azt mondta, hogy (?) a zongora és csak annyit mondott: Nem tetszik nekem ez a dolog. (közönségből: "Jó ez.")"
Szerettél már szamuráj?
konf: "Köszönjük. Elég régen voltunk már erre és...majdnem úgy...majdnem úgy alakult, hogy nem is tudunk jönni, úgyhogy köszönet az iskolának, aki ezt a mai koncertet végülis létrehozta, hogy játszhatunk benne. És...mivel régen találkoztunk egy egészen rövid beszédet szeretnék tartani...első lemezünk megjelenése alkalmából. (közönség: "Halljuk!") Kapitalizmo?! Imperializmo?! (kicsit később) Mobilizmo!"
Mobilizmo
konf: "Most pedig. Billy a kölyök és (?) a sheriff régen nagyon jó barátok voltak."
Billy a kölyök
konf: "Köszönjük. (2x) Olyan sokfele jártunk a világban...ezért merem megkérdezni tőletek...talán bizony London? Akkor Párizs. New York? Bécs? Berlin? Berlin. Moszkva. Akkor csak Miskolc lehet."
Miskolc
konf: "Köszönjük. Szpászíbá. Nagyon jó...nagyon jól tudom, hogy az iskolában sok mindent tanultok. De valamit nem tanítanak az iskolában és ezt most szeretném nektek elmondani. Jegyezzétek meg egy életre a csizma mindig büdös."
Csizma az asztalon
(vágás)
Asszonyt akarok
Józsi gyere haza
Alkohol blues
konf: "És mondá az Úr a 8. napon: Jaj Istenem."
Oh Yeah
konf: "Köszönjük. És amit még a jóisten se tudott...hogy a 9. napon megjelentek a varjak."
Varjúdal
konf: "Köszönjük. Nagyon sokan...nagyon kérdezték tőlünk, hogy mit fogunk csinálni, hogy most megjelent az első nagylemez ésatöbbi. Folytatjuk azt amit eddig csináltunk. És folytatjuk azt, ahol a Kopaszkutyafilm végetért."
Utolsó cigaretta
Oh Carol
konf: "Köszönjük. És még valamit. Örökmozgó lettem és az is maradok. Mindörökké Ámen."
Örökmozgó
benne bemutatás: "Basszusgitár és zongora Kékesi Bajnok László. A doboknál Mareczky István. Szólógitár Sárvári Vilmos. Ének Tunyogi Péter. Ez volt a P. Mobil. 1982."
konf: "Szevasztok! (közönség: "Vissza!") Köszönjük."