1982. IX. 13.
Miskolc

Összjátékidő: kb 51'

Mobilizmo
Rocktóber
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük. Sziasztok, kölcsönösen üdvözlök mindenkit a banda nevében. és az eszmei mondanivalója a következő számnak: Éljen és virágozzék a rock and roll és a közönség megbonthatatlan barátsága. Rock and roll! Rock and roll time!"
Rock and roll
konf: "Köszönjük szépem. A szamuráj kilépett az erdőből és halkan csak annyit szólt: Nem tetszik nekem ez a dolog."
Szerettél már szamuráj?
konf: "Köszönjük szépen. Billy the Kid és Tedd Garreth a sheriff valamikor barátok voltak."
Billy a kölyök
konf: "Hej! Köszi. Vége. Nagy nehezen abbahagytuk. Köszönjük. A következő szám előtt hagy mondjak el egy személyes élményemet. Asziszem, hogy...negyedikes, vagy ötödikes voltam az általános iskolában...és a nagymamám fölvart nekem egy kokárdát március 15-én. Beérkeztem az iskolába és ott leszedték róla, akkor nem értettem. Aztán később a Honfoglalásra azt mondták, hogy ezt nem lehet lemezre venni...mert nacionalista. Aztán megértettem."
Honfoglalás
konf: "Köszönjük szépen. Az egész banda egyébként, nem tudom, hogy elmondjam-e, világ életünkben utáltunk egyetemi klubokban játszani, lehet, hogy ez, ez kivétel. Lehet. Nem az, nem azért. Ne kiabáljunk itt kérem, mer...már mindján személyit. Egy számot egy világvárosról. Rólunk is aszitték, hogy NE KIABÁLJUNK! Mirólunk is aszitték, hogy miskolci csávók vagyunk, aztán. Miskolc!"
Miskolc
konf: "Köszönjük. Köszönjük szépen. Ha valaki nem tudná milyen a magyar átlagember...nézzen a tükörbe."
Átlagember
Kié a nagy P?
konf: "A miénk a nagy P, na. Egy olyan nőt szeretnénk, aki egyesíti magában a robotgép. NE KIABÁLJUNK! Egy olyan nőt, aki egyesíti magában az összes háztartási gépet. Három melle van, és tele van lukakkal. Asszonyt akarok4 Asszony kell!"
Asszonyt akarok
Józsi gyere haza
Alkohol blues
konf: "És a szegény jóisten körülnézett a 8. napon...és csak annyit mondott: Oh Yeah!"
Oh Yeah!