1982. XII. 11.
Bp

Összjátékidő: 61:42
forrás: anyaszalag

Rocktóber
konf: "Szpászíbá Kölcsönösen üdvözlök mindenkit. Sajnos meg kell mondanom nektek, nagyon nagy szarban vagyunk. Hosszú a hajunk, meg...öregek vagyunk, meg...mi van még? Jönnek az újhullámok, meg tánczenekarok meg minden. Úgyhogy vége a rockzenének. Még egy két (?) tartjuk magunkat itten, de mán (?). Éljen és virágozzék a rockandroll és a közönség megbonthatatlan barátsága. Rock and roll! Rockandroll! Jeee!"
Rock and Roll
konf: "Köszönjük. Az erdőkben 1213 szamuráj...54 favágó...11 rabló és egy asszony volt."
Szerettél már szamuráj?
konf: "Köszönjük. Első nagylemezünk megjelenése alkalmából...ünnepi beszédet fogok mondani. Hm. Kapitalizmo?! Imperializmo?! Mobilizmo!"
Mobilizmo
konf: "Köszönjük. Reméljük a diszkókban is fogják vetíteni. Billy a kölyök és (?) történetét."
Billy a kölyök
konf: "Ssssssss. (a vonat beindul Schusterrel)"
Vonat
konf: "Miskoooolc!"
Miskolc
konf: "Köszönjük. Nagyon kedvesek vagytok. El vagyunk halmozva. Egy dal a készülő nagylemezről, a Heavy Medálról. A szám eszmei mondanivalója: te vagy a fény az éjszakában, menj dolgozni a lámpagyárba. Maga marha. Lámpagyár! (2x)"
Lámpagyár
konf: "Köszönjük. Meg kell hogy mondjam ezt tudásból felhalmoztam az évek folyamán...néhány fontos dolgot...ami nélkül nem boldogulhatunk az életben. A négyzet plusz B négyzet egyenlő C négyzettel. Diszkó nélkül nem élet az élet. Minden vízbe mártott test annyit veszít a súlyából, mint amennyi az általa kiszorított víz súlya. A lónak négy lába van, minden sarkán egy. A csizma mindig büdös."
Csizma az asztalon
konf: "Ha valaki esetleg nem tudná közületek...hogy milyen a magyar átlagember...menjen haza és nézzen a tükörbe."
Átlagember
(vágás)
Józsi gyere haza
Alkohol blues
konf: "És a nyolcadik napon mondá az Úr. Oh Yeah!"
Oh Yeah!
konf: "Köszönjük. És a nyolcadik napon...megjelentek a világ legszebb madarai...a varjak."
Varjúdal
konf: "Jó volt a Tunyó, jó volt. Jó volt má. (?) azér nyugodtan. Jó csávó az a csávó. (?). (közönség: a Hajszagályát kántálja.) Mindenki jó volt hát. Ne menjen (?). (?). Jól van. (?). Utolsó cigaretta."
Utolsó cigaretta
Oh Carol
lekonf: "Köszönjük. Sziasztok. Ez volt a P. Mobil."