1983. III. 6.
Győr

Összjátékidő: 68:20
forrás: anyaszalag

Piros metál zöld
Rocktóber
konf: "Köszönjük. Szevasztok. Kölcsönösen üdvözlök mindenkit a Heavy Medál turné...bemutató előadásán. 1953-ban született a rock and roll...és idén 30 éves. Éljen és virágozzék a közönség és a rock and roll megbonthatatlan barátsága. Rock and roll."
Rock and roll
konf: "Köszönjük. Egy szám a Heavy Medál nagylemezről. Az aranyásó szakkör...erősen dolgozik. Aranyásó szakkör. Áss te is."
Aranyásó szakkör
konf: "Köszönjük szépen. Volt a zenekar életében három olyan zenekar, akiktől nagyon sok számot játszottunk. A Deep Purple...a Led Zeppelin és a Grand Funk Railroad. És ennek a három zenekarnak az emlékére egy szám...Az óra körbejár. Nincs már füst a víz felett."
Az óra körbejárt
konf: "A falakról eltűntek a hősök...a szelíd vándor...kék motorján kitart még. Utolsó cigaretta!"
Utolsó cigaretta
Maradsz. aki voltál
Oh Carol
konf: "Köszönjük. Egy új szám a Heavy Medálról. Azokról a csajokról, akiket fölvittünk a konyhába, akiket kivittünk az erdőszélre, és akik azért nagyon jó csajok voltak. Szép volt."
Szép volt
konf: "Köszönjük szépen. És ez a zenekar 10 évvel ezelőtt örökmozgó lett. Örökmozgó lettem és az is maradok. Ámen."
Örökmozgó
konf: "Heavy Medál Tour 1983. Győr! Köszönjük szépen. Szpászíbá. És...most készülő nagylemezről egy szám. Az eszmei mondanivalója: Te vagy a fény az éjszakában...gyere dolgozz a lámpagyárban. Lámpagyár! (2x)"
Lámpagyár
konf: "Köszönjük. Bírjátok még? Bírjátok még az új számokat? tegye föl a kezét, aki már volt katona. Akkor majd lesztek. Aki volt az már tudja, hogy hányas a kabát. Hányas a kabát?! Hányas?!"
Hányas a kabát?
konf: "Hááányas a kabát? Az erdőben...ott lapított a szamuráj, a felesége, a favágó...és nagyon sötét van."
Szerettél már szamuráj?
konf: "Mobilizmo!"
Mobilizmo
konf: "Köszönjük. És egy ünnepélyes pillanat...az együttes életében. Sárvári Vilmos és Zeffer András két és fél éve a P. Mobilban. Tunyogi Péter négy éve a bandában. Mareczky István hat éve a bandában. Kékesi Bajnok Janek Józsi László nyolc éve a P. Mobilban. És megyünk tovább."
Menj tovább
konf: "Köszönjük. És a Heavy medál címadó dala. A P. Mobil érdemrenddel kitüntetett P. Mobil együttes ünnepi nagylemeze...a Heavy medál. A mellemet veri, a nyakamban lóg. A Heavy medál. Váuej!"
Heavy medál
konf: "Simli show! Egy, két, há, négy."
Simli show
konf: "Simli show. Egy olyan...csókos szájú dolgos, házias, szuper nőt akarok...aki asszony! Asszonyt akarok! Asszony kell!"
Asszonyt akarok
konf: "Olyan mint a Tunyó. A Tunyó. Olyan mint a Tunyogi. Varjúdal."
Varjúdal
konf: "És a nyolcadik napon mondá az úr. Oh Yeah!"
Oh Yeah
lekonf: "Szevasztok! Sziasztok. Köszönjük. Sziasztok."