1983. VII. ?
Putnok

Összjátékidő: kb 88'

Rocktóber
konf: "Sziasztok. (halandzsa) Kölcsönösen üdvözlök mindenkit. A mai bál reggel 4-ig fog tartani. Hölgyválasz, büfé, verekedés, amit akartok. Ja és lesz tombola is éjfélkor. Tombola lesz. És ma este még egy szám. Egy igazi P. Mobil szám. A szám címe: Sokáig éljen a rock and roll. Hej! Rock and roll."
Rock and roll
konf: "Köszönjük. Köszi. Szakadok és repedek, mint a liftet leküldenek. Fémsarok és szegecsek szorítják a lelkemet. És ha egyszer majd szétesek egy hangfalba temessetek. Metálmánia! A Heavy Medálról."
Metálmánia
konf: "Köszönjük. Egy dal az első lemezről, a Mobilizmóról. Egy dal Billy a kölyök és Tedd Garreth története."
Billy a kölyök
konf: "Jaj, meglőttek! Tetszett, vagy nem tetszett most ez a szám? Nem tetszett? Jó van akkor. Akkor diszkó. Tényleg mi megy, mi megy most, újhullám? Ne kiabáljunk itten kérem össze-vissza. Szerettél már szamuráj?"
Szerettél már szamuráj?
konf: "(elindul) Mobilizmo!"
Mobilizmo
konf: "Zongora és orgona: Zeffer András! Ez az ember a szólógitárnál Sárvári Schiller Vilmos. Doboknál a Mareczky gyerek. Énekel a Tunyogi Péter. Zalaegerszegi csávó a csávó. És csíkos nadrág, Fender basszusgitár Kékesi Bajnok László. A zenekart 10 éve úgy hívják, hogy P. Mobil. Megyünk tovább."
Menj tovább
közönségből: "Kétforintos!"
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük. És egy nagyon régi számot, ami nagyon új. A hónap végén megjelenő Heavy Medálról egy szám. Te vagy a fény...az éjszakában. Gyere dolgozz...a Lámpagyárban. Lámpagyár!"
Lámpagyár
Főnix éjszakája
konf: "Köszönjük szépen. Vártunk egy kicsit, egy pár évet, aztán kitüntettük saját magunkat. A mellemet veri! A nyakamban lóg! A Heavy Medál. (elkezdik) A metálmedál. A Heavy Medál."
Heavy Medál
konf: "Köszönjük. Egy számot csináltunk valamikor 10 évvel ezelőtt és nem gondoltuk, hogy ezt ma még el fogjuk játszani. Örökmozgó lettem, és az is maradok mindörökké, ámen."
Örökmozgó
benne: "Heavy Medál turné. 1983. Pásztó. Örökmozgó! Köszönjük. Jó ez a szám még mindig. És...a következő dalban 3 zenekarra emlékezünk. A Grand Funk Railroadra, a Led Zeppelinre és a Deep Purple-re. Nincs már füst a víz felett."
Az óra körbejárt (benne vágás a végén)
konf: "Köszönjük. Köszönjük szépen. A város acél, csak az emberek rozsdásak. Évek óta. Miskolc!"
Miskolc
közönség: "Vissza."
konf: "(vonatcsihuhu) "
A vonat
konf: "Aranyásó szakkör"
Aranyásó szakkör
konf: "Aranyásó szakkör. Felkérem együttesünk basszusgitárosát, hogy kezdje el a magyar nemi életről szóló kompozíciót. A szám címe: Varjúdal."
Varjúdal
konf: "Simliseknek...Simli show. Simli show!"
Simli show
konf: "Az átlagnál jobb vagy, az átlagnál több vagy. (2x) Nem hallod? Várjál, mer nem hallja. Az átlagnál jobb vagy, az átlagnál szebb vagy. Hallod már?! Az átlagnál jobb vagy, az átlagnál szebb vagy. Én is. Egy asszonyt akarok. Egy szupernőt, akinek az apja a TSZ elnök. Akinek 3 melle. Mint az ementáli sajt, olyan. Aki szép, okos, (hadarva) főz,mos,vasal,takarít. Aki szeret engem! Asszonyt akarok! Asszony kell!"
Asszonyt akarok
Józsi, gyere haza
Alkohol blues
konf: "És a 8. napon mondá az úr. Óh Yeah!"
Oh Yeah!
konf: "Móóóbil. (2x) Utolsó cigaretta."
Utolsó cigaretta
Oh Carol
konf: "Köszönjük, ez volt a P. Mobil. Köszönjük magyarok. Köszönjük szépen, szevasztok, köszönjük."
közönség: "Vissza." valami szalagról
közönségből: "Vegyél plakátot, majd én kifizetem."