1984. V. 25.
Győr

Összjátékidő: 80:20

Közönség: "A Hajsza, a Gálya, a Főnix éjszakája!"
Honfoglalás
konf: "Szevasztok magyarok. A Magyarország alakú gitáron Sárvári Shiller Vilmos. Megcsíptük magunknak ezt az országot, mind a kilencvenháromezer négyzetkilométerével és már több, mint ezer éve itt vagyunk!"
Rocktóber
konf: "Wuaaaah! Köszi. Köszönjük. Aki már volt katona...az már tudja. Aki még nem volt az majd megtudja...hogy hányas a kabát! Hányas...a kabát?"
Hányas a kabát?
konf: "Köszönjük. ha valami tetszik, nyugodtan tapsolhattok. Szpászíbá. Távárisi. Szpászíbá. És amikor a Tunyogi honvédet...kiengedték a laktanyából minden csaj nagyon szép volt neki. Szép volt."
Szép volt
konf: "Köszönjük szépen. Nagyon jó, hogy megin itt vagyunk Győrben. És elhoztam valamit megmutatni mindenkinek."
Mobilizmo
konf: "Köszönjük. A zongoránál és az orgonánál. Zeffer András. Zeffer András. Megyünk tovább. Már majdnem itt vagyunk Bécs alatt. Tovább."
Menj tovább
konf: "Köszönjük. Köszi szépen. Egy dal a Heavy Medál nagylemezről. (közönség: "Lóri! Lóri! Lóri!") A szám eszmei mondanivalója...Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban."
Lámpagyár
konf: "Köszönjük. Nem tudom hallottátok-e a hírt, de újra van füst a víz felett. Amerikában újra koncertezik a Deep Purple. Smoke On The Water. Füst a víz felett. A Grand Funk Railroad, a Led Zeppelin és a Deep Purple. Az óra körbejár. Tik tak."
Az óra körbejár
konf: "A mellemet veri. A nyakamban lóg. A Heavy Medál. A medál medál. A Heavy Medál."
Heavy Medál
konf: "Nem maradt több vonat csak egy. Amely lassan (?) meg valamennyiőnkkel...a Pokolba. (közönség: Jó vagy Lóri. Kurva jó. Te vagy a jó.")"
A vonat
konf: "Hölgyei és uraim a doboknál Donászi Tibor. Donászi mester. Metál...mááániaaaa! Heavy metal rock and roll!"
Metálmánia
konf: "Metálmániaaaa!"
Varjúdal
konf: "Köszi. Köszönjük szépen. Vannak itt csajok? Á ott egy csaj. Csajok tegyék fel a kezüket. Köszi. Azt hittem a P. Mobilra már csak csávók járnak. Minden csaj az R-Go-ra jár. Engem mér nem szeretnek a csajok? Csak a Robit szeretik. Nekem is kell asszony. Asszony kell! Asszony kell! Asszony kell! Asszony kell! Asszonyt akarok! Asszonyt."
Asszonyt akarok
konf: "És a nyolcadik napon...mondá néktek az Úr. Oh Yeah! Oh Yeah!"
Oh Yeah!
konf: "Mooobil. Mooobil. Mooobil. (innentől a közönség egyedül) Utolsó cigaretta."
Utolsó cigaretta
konf: "Köszönjük, ez volt a P. Mobil."
Közönség: "Vissza! Vissza! Vissza!" Később a Hajszas rigmus kántálása.
konf: "Köszönjük. Köszi mindenkinek ezt a ma esti bulit. Egy dalt szeretnénk eljátszani...ami nincsen benne a mai belépődíjban. Egy dal mindenkinek ingyen. Kétforintos dal!"
Kétforintos dal
lekonf: "Szevasztok!"