1984. VI. 29.
Siófok, Szabadtéri Színpad

Összjátékidő: kb 85 perc
forrás: anyaszalag

konf: "..vözlök mindenkit. Gondolom, aki ma eljött ebbe a szar időbe, az már csak Mobilos lehet. Meg egy két ember, aki nem tudja, hogy mi vár rá."
Honfoglalás
konf: "Köszönjük magyarok. Bemutatnám az együttes szólógitárosát a Magyarország alakú gitáron. Sárvári Vilmos! Forsitszn. Szpászíbá. Meg kell mondanom egy kicsit izgatott voltam a mai buli előtt, most játszunk először Siófokon 15 év alatt. A strandon már voltam, csöveztem is itt az egyik csónakba, de még itt nem játszottunk. Úgyhogy kövéren és kopaszon elértünk ide...a siófoki színpadra!"
Rocktóber
konf: "Köszönjük. Ha valami tetszik nyugodtan tapsolhattok. Köszi. Szpászíbá. Köszönjük. Majd elvisznek katonának, aztán majd megtudod, hogy hányas a kabót. Nem fogsz itt kiabálni. Hányas a kabót?!"
Hányas a kabát
konf: "Köszönjük. És hogyha. Köszönjük szépen. Dánke sőn. Amikor a Tunyogi honvéd kipucolta a cipőjét, megborotválkozott négyszer...lesimította az ágyát a seprűnyéllel, és megkapta a papírját, kiment és minden csaj nagyon szép volt."
Szép volt
konf: "Elhoztam nektek megmutatni. Mobilizmo!"
Mobilizmo
konf: "Köszönjük. A zongoránál és az orgonánál. Zeffer András. (2x) Megyünk tovább nyugat felé."
Menj tovább (benne vágás)
konf: "Köszönjük szépen. (közönségből: "Köszönjük. Elég volt.") Egy dal, egy dal következik. Egy szám a Heavy Medál nagylemezről. Te vagy a fény stb."
Lámpagyár
Smoke On The Water intró
konf: "Nincs már füst a víz felett. A Grand Funk Railroad...a Led Zeppelin...és a Deep Purple. Az óra körbejárt."
Az óra körbejárt
konf: "Köszönjük. Meg kell mondanom...nagyon jó véleményem van magunkról, az egész zenekar is nagyon tetszik saját magának. Tovább megyek kurva jók vagyunk még mindig. Éppen ezért ki is tüntettük magunkat tavaly. A mellemet veri! A nyakamban lóg! A heavy medál! A metálmedál. Heavy medál. A Tunyó."
Heavy medal
konf: "Köszönjük. Egy dal egy vonatról...amely lassan valamennyiőnkkel...a Pokolba tart. Ssss. (beindul a vonat)"
Vonat+dobszóló
konf: "Hölgyeim és Uraim. A doboknál Donászi Tibor! Donászi Tibor! Metálmánia!"
Metálmánia
basszusintróval Varjúdal (benne vágás)
konf: "Köszönjük. Köszönjük szépen. Nagyon jól vagyunk mi. Egyetlenegy bánata van a P. Mobilnak. Sz. Megmondom mi a nagy baj. Nagyon kevés csaj jár a P. Mobil koncertekre. Minden csaj az R-Go-ra jár. Pedig én is...olyan szép csávó vagyok. Olyan szép csávó vagyok. Én is szeretnék egy csajt. A Vili is. (2x) A Zefi is. (2x) A Tibi is. (2x)Meg a Józsi is. (2x) Egy asszonyt szeretnénk. Asszony keeeell!"
Asszonyt akarok
konf: "És a 8. napon mondá az Úr: Oh Yeah! Oh Yeah."
Oh yeah
konf: "Móóóóóbil. (3x) (közönség felel, majd folytatja) Várjatok. Nagyon nagyon jó volt. Most megnézzük a hátul ülőket, megnézzük a nyugdíjasokat picit. Várjál már! Csönd legyen. Csíhá! Na. Maradj csöndben, ne tépkedd itt a gazt, mer nem lesz termés az idén. Most hátul megnézzük, Kodály és Bartók népe figyelj. Móóóbil. Mondom, hogy maradj már csöndbe, most ő énekel. Hátul. Ne rám világítsál, őket nem látom, nézzük meg ott a sötétben bujkáló hazaárulók. Nézzük meg. Na figyelem. Móóóbil. Jó, jó, jó. Jó volt. Hallottátok, énekeltek. Most megnézzük itt elől, az a kérésem, hogy a páholy maradjon egy kicsit csöndbe, figyelem. Sz. Csak itt elől, állók. Várjatok az utcán is megnézzük, utcán megnézzük, várjál. Utca. Sz. Maradjál már, há nincsen 60 forintja. Ő is énekelhet. Sz. Maradjál már. Na maradjatok csöndben. Figyelem, utca hallasz engem? Utca hallasz? Jó. Akkor figyelem. Móóóbil. Ingyen énekelte, ingyen énekeltek! Na most mindenki egyszerre. A páholy, a cowbolypáholy, meg az utca együtt, figyelem. Móóóbil. Utolsó cigaretta."
Utolsó cigaretta
konf: "Köszönjük. Ez volt a P. Mobil."
közönség: "Vissza!"
konf: "Nem húzzuk akkor az időt, nehogy elázzon az alsógatyátok is. Egy számot szeretnénk eljátszani, a leges legelsők közül valót. Egy dal mindenkinek ingyen! Kétforintos daaaaal!"
Kétforintos dal
lekonf: "Köszi, sziasztok magyarok. "