1984. VIII. 3.
Pécs, Ifipark

közönség: “Mobil! Mobil! Mobil!”
Honfoglalás
konf: “Szevasztok magyarok! És törökök! Megcsíptük magunknak ezt a 93 ezer négyzetkilométert. Körülbelül ennyi mint ez a szólógitár. A Magyarország alakú gitáron Sárvári Vilmos szólógitár! És most itt vagyunk!”
Rocktóber
konf: “Köszi! Köszönjük! Ha valami tetszik nyugodtan tapsolhattok! Szpásszíba! Aki már volt közületek katona az már tudja, akit meg most visznek el az majd megtudja, hogy hányas a “kabot”! Hányas a kabát elvtárs!”
Hányas a kabát
konf: “Köszi! És amikor a Tunyogi honvédet kiengedték a laktanyából, ennek minden csaj nagyon szép volt!”
Szép volt
konf: “Köszönjük! Elhoztam neked megmutatni. Mobilizmo!”
Mobilizmo
konf: “A zongoránál és az orgonánál. Zeffer András! Zeffer András! És megyünk tovább, egészen addig amíg térdepelő mellszobor nem lesz belőlünk!”
Menj tovább
konf: “Köszönjük szépen. Egy dal a Heavy Medal nagylemezről! Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban!”
Lámpagyár
konf: “Nincs már füst a víz felett! Nincs már Grand Funk Railroad. Nincs Led Zeppelin. De Deep Purple újra van! Füst a víz felett!.”
Az óra körbejár
konf: “Az óra körbejárt. Köszönjük! Köszönjük! New York? London? Párizs? Moszkva? Berlin? Berlin? Akkor csak Miskolc lehet! Steeltown!”
Miskolc
konf: “Mindegyik város ugyanolyan szar mint a másik. Csak mi vagyunk jók egyfolytában! Visszük a kultúra lángját egyik helyről a másikra. Ezért ki is tüntettek minket tavaly. A mellemet veri, a nyakamban lóg a heavy medal!”
Heavy Medal
konf: “Egy vonat lassan, valamennyiünkkel a pokolba tart.”
Vonat
konf: “Hölgyein és Uraim a doboknál Donászy Tibor! Donászy mester! Metálmánia! Heavy Metal Rock and Roll! Heavy and loud!”
Metálmánia
Varjúdal
Konf: “Kár. Köszönjük. Szpassziba. Köszönjük! Nagyon jól érezzük magunkat. Egy bajunk van csak. Egy bajom van csak nekem is, meg a zenekarnak is. Kevés a csaj a P. Mobil koncerteken! Minden csaj a Robit szereti. Vannak itt csajok? Kezeket föl csajok! ÁÁÁ. Tunyó, gyere ott egy feleségnek való! Úgy szeretnék egy asszonyt asszony kell... Asszonyt... Várjál ezt neked adom ezt a mikrofonzsinórt. Mert ez beszart, tessék játsszál vele! Legszívesebben ezt adnám oda, de hát ezt most nem adhatom oda! Asszony kell...
Asszonyt akarok
konf: “És a nyolcadik napon mondá néktek az úr: Óh, jeah! Óh jeah!”
Óh yeah!
Közönség: “Mobil! Mobil! Mobil! Csönd! Kodály és Bartók népe figyelj rám! Énekelni fogunk! A szöveg csak annyi. (Két forintos dal) Azt is játsszuk majd. A szöveg annyi hogy mobil. A dallam: mobil. Várjál már egy kicsit! Távárisi nyugalom. Csihá! Utolsó cigaretta! Yeah!”
Utolsó cigaretta
konf: “Keep rockin, keep rolling. Rock and roll never die! Ez volt a P. Mobil! Köszönjük a mai estét. Holnap este találkozunk Pusztavacson! Köszönjük mindenkink ezt a mai estét! És egy dal, amit nem szeretnék hogy a belépődíjban lenne! Egy dal mindenkinek ingyen. Kétforintos dal! Egy ....!”
Kétforintos dal