1984. ? ?
Szombathely

Összjátékidő: 61:21
forrás: második generációs másolat

?
konf: "Szevasztok. Szevasztok gyerekek, köszönjük szépen. Viszont látásra. Szervusztok. (közönség: "Mooobil.") Kövéren és kopaszon stb..."
Rocktóber
konf: "Szeret a tűz. Pirománia."
Tűzimádó
konf: "Köszönjük. Szevasztok magyarok. Kölcsönösen üdvözlök mindenkit...a P. Mobil valamennyi tagja nevében. Az egész koncerten egyetlen egy kérésem volna valamennyiőtöktől, hogy nem másszatok föl a színpadra, ne is üljetek föl rá, mert bejönnek a rendezők és (?), akkor bejönnek mások is. Köszi. Légyszíves menjél le a színpadról, jó? Semmi más kérésem nincs. Szpászíbá. Na! (közönség: "Mooobil.") Ez a kedvenc dalom. Ez a kedvenc dalom. Majd ha elvisznek katonának majd megtudod, hogy hányas a kabát! Hányas a kabát!"
Hányas a kabát?
Mobilizmo
konf: "Köszönjük szépen. A zongoránál, orgonánál, szintetizátornál Zeffer András. Hangotoknál vagytok? Mi? Lááá. Lálálá. Lálá. Lálálálá. Lááá. Lástb. Lá-lálá. Megyünk együtt tovább."
Menj tovább
konf: "Köszönjük. ha valami tetszik, nyugodtan tapsolhattok. Új dal jön a messeni rockpalotában, tudjátok. Cu-ga-ve. Cu-ga-ve. Na látom nézitek ti is a (?) televíziót, jól van. Héj. Te vagy a fény az éjszakában. Gyere dolgozz a cipőgyárban."
Lámpagyár
konf: "Köszönjük. Köszönjük szépen. A következő számunk szövegét lassan át kell írnunk teljesen...mert a Deep Purple újra játszik. Van már füst a víz felett, a Led Zeppelin léghajója újra száll és a Grand Funk Railroad is készülődik. Éjféli órája újra jár. Van már füst a víz felett."
Az óra körbejár
konf: "Köszönjük. Egy régi P. Mobil számot fogunk eljátszani. Csillag leszel fény nélkül."
Csillag leszel
konf: "Hölgyeim és Uraim! A király."
A király
konf: "A jóisten...és a két lator napozik fenn a Golgotán. Megszólal a jóisten: Vigyázz turisták."
Pléhkrisztus
(vágás)
Dobszóló
konf: "A doboknál Donászi Tibor. Donászi Ricse. Jön a sötétség. Hívom az erőt. Hívom őt és a (?). Metálmánia!"
Metálmánia
Varjúdal
konf: "Szeretnénk egy...szőke...házias...gyermekszerető. (?) a párját. Gyermekszerető...nagymellű...nagyseggű...egy (?). Őróla beszéltem végig fiúk. (?). Megvan. Én már egy szuper csaj vagyok, nem hordok melltartót a strandon."
Asszonyt akarok