1985. VI. 6.
Baja, VIT hajó, Sugovica part

Összjátékidő: 90:49
forrás: anyaszalag

Honfoglalás
konf: "Szevasztok magyarok. Kölcsönösen üdvözlök mindenkit az egész banda nevében és örülök, hogy több év után újra itt vagyunk Baján. Az együttes szólógitárosa Sárvári Vilmos Magyarországgitár!"
Rocktóber
konf: "Köszönjük! Köszönjük katonagyerekek. Katonagyerek sose kesereg. Csak rágja a centit egész nap. Aki már volt katona az már tudja, aki még nem volt, az majd megtudja, hogy hányas a kabát. Je. Hányas a kabát?"
Hányas a kabát
konf: "Köszönjük! Szpászíbá. Köszönjük. Nagyon boldog vagyok azért is, mert a P. Mobil bulikon mindig kanbuli van...és láttam itt egykét csajt is. Tegyék föl a csajok a kezüket, hogy lássam, hogy milyen az arány. Csajok kezeket föl, csajok! Há nem látom a csajok kezét. Biszexek is föltehetik a kezüket. Na jól van. A következő dalunk egy szerelmes dal. Tunyogi szerelmes minden lányba. Szép volt! Szép volt! Jó volt!"
Szép volt
konf: "Mobilizmo!"
Mobilizmo
konf: "Az orgonánál és zongoránál Zeffer András! Megyünk tovább. Zeffer András. Megyünk tovább...amíg mellszobor nem lesz belőlük. "
Menj tovább
(vágás)
konf: "Köszönjük. Egy dal a Heavy Medál nagylemezről. te vagy a fény az éjszakában. Gyere dolgozz a lámpagyárban."
Lámpagyár
konf: "Köszönjük. Köszönjük szépen. Egy szám három zenekarról. Grand Funk Railroad, Led Zeppelin és Deep Purple."
Smoke On The Water intró
konf: "Nincs már füst a víz felett."
Az óra körbejárt
konf: "Köszönjük. Ma este szóljon a szám erről a városról...Bajáról. Viziváros...Baja!"
Miskolc
konf: "Köszönjük Baja. A vonat valamennyiünkkel lassan pöfög...a pokolba."
A vonat
konf: "A doboknál és a cintányéroknál Donászi Tibor! Donászi mester. A metál jóisten áldjon benneteket mind a két rozsdás kezével. Metál! Mániaaaaa! Rock and Roool!"
Metálmánia
konf: "Varjúdal!"
Varjúdal
(vágás)
Kié a nagy P?-Asszonyt akarok
konf: "Asszony! És...a nyolcadik napon mondá néktek az úr. Oh Yeah! Je. Oh Yeah."
Oh Yeah!
konf: "Ez volt a P. Mobil! P. Mobil!"
közönségből: "(visszakántálás) Kétforintos dal nem volt bazdmeg. Kétforintos dalt akarjuk. ("Kétforintos dal" kántálják) (visszakántálás) (Móóóó-bil kántálás)"
konf: "Köszönjük magyarok. Köszönjük...mindenkinek. Kodály és Bartók népe figyelj rám. Valamit megpróbálok milyen a ritmusérzék itt Baján. Figyelj. Most csak itt lent nézzük meg, erkély maradhat, figyelj. Csak itt lent. Beszámolok négyet, tapsolok egyet, figyelj. Egy, két, há, négy. Egyet? Egyet, figyelj. Egy, két, há, négy. Jó. Most maradjatok csöndben megnézzük az erkélyt. Figyelem, Erkélypáholy figyelem. Egy, két, há, négy. Jó. Maradj csöndben, várjál, figyelj. Megnézem őket hátul, figyelj. Egy, két, há, négy. Most egyszerre. Egy, két, há, négy. Jó. Most kettőt. Egy, két, há, négy. Jó. Mégegyszer. Egy, két, há, négy. Most figyelj! Mobil. (3x) Utolsó cigaretta!"
Utolsó cigaretta
konf: "Rockandroool! P. Mobil."
közönség: "Mooo-bil! "
konf: "Köszönjük mindenkinek. És engedjétek meg, hogy megköszönjem a barátainknak, legelőször is...annak aki kitalálta. Ott ül a keverőnél fehér matrózsapkában Nádor András a keverőtechnikus. És akik kölcsönadták a hajókat a Folyamszabályozó és Kavicskotró vállalat. Hurrá! Na és aki vezette a hajót...meg a matrózok. Fekete János kapitány és csapata! (?). És aki segített a reklámban az Ifjúsági Magazin. Hurrá. Aki segített a technikában az Ifjúsági Rendezőiroda. Hej! És a hajó legfontosabb embere, a heavy metál konyha szakácsa, a sokszoros világbajnok kenuban. Vittman Tamás! Wittman Tamás. És egy dal mindenkinek ingyen! Kétforintos dal!"
Kétforintos dal
konf: "P. Mobil! Szevasztok! Wittman Tamás."
Örökmozgó
közönség: "Móóó-bil. (valami rnr levezetőzene szalagról) Szép volt fiúk. Vissza. Gyertek ide. Schuster Lóri gyere ki, vár a banda ideki. Gyer-tek ki! Mi a fasz van veletek? Ég a házad ideki. (?). Móóó-bil. Gyer-tek ki!"