1995. IV. 30.
Pecsa

Összjátékidő: 116'58'
forrás: anyaszalag

közönség: "Móóóbil!"
konferansz: "Van egy zenekar a magyar rockzenében, amelyik már sok évvel ezelőtt legendává vált. Legenda lett annak ellenére, hogy elmúlt korok elmúlt vezetői tiltották és taposták őket. Aztán hosszú évek harca után mégis megjelent 3 nagylemez és mind a 3 aranylemez lett. És a zenekar mégis föladta, mert a küzdelem kilátástalan volt és akkor azt hittük, hogy soha többé nem látjuk őket. Aztán hosszú szünet után ismét megjelent a 3 régi nagylemez és megjelent egy új, ez az, Ez az élet Babolcsai néni címmel. És tavaly június 11-én a Fradi pályán 15.000-en köszöntötték az ismét színpadra lépő zenekart! Hölgyeim és Uraim! Az Örökmozgó beindult! A Petőfi Csarnok színpadán a P. Mobil!"
Szívpörkölt
Rocktóber
konf: "Köszönjük szépen! Szevasztok magyarok! Jó estét. Üdvözlöm az ittenieket, az A+ televízió nézőit, a Danubiusz rádiót, a Szabad Európa Rádiót, mindenkit. Jajaj! Jaj! Jajaj! Jajajaj! Jajaj! Jaj neked rock and roll. Sokáig. Sokáig éljen a jó öreg rock and roll."
Rock 'n' Roll
konf: "Sajnos a zenekar már nagyon öreg. De megyünk tovább."
Menj tovább
konf: "Köszönjük szépen. Az eskü szövege rettenetesen egyszerű. Mikor a nevemet mondom mindenki mondja a sajátját. Értve?! Én! Schuster Lóránt. Fogadom. Hogy egész életemben. Schuster Lóránt maradok. Maradsz, aki voltál és leszel aki vagy. Belül semmit nem változol."
Maradsz, aki voltál
konf: "Köszönjük. A Babolcsai nagylemezről mi már tudjuk a titkot. Csak az a baj, hogy kiveszőben vagyunk. Kiveszőben vagyok!"
Kiveszőben vagyok
konf: "És Miskolc!"
Miskolc
konf: "Köszönjük. Józsikám, ne izguljál, gyere."
Varjúdal
konf: "Köszönjük szé (vágás). Dugjatok a 220-ba."
Dugjatok a 220-ba
konf: "Köszi. Köszönjük szépen. Ha jól látom. (2x) Te vagy a fény az éjszakában. Gyere dolgozz a Lámpagyárban."
Lámpagyár
Ez az élet Babolcsai néni
konf: "Köszönjük szépen. És felvétel a Babolcsai nagylemezről. Melyet csak most kezdtünk el játszani, de nagyon sokan kérték, hogy játszuk el ezt a számot. Örökké szeress. És egy kicsit tovább."
Örökké szeress
konf: "Köszönjük szépen. Ha jössz hozzám, késő."
Ha jössz hozzám
konf: "Ha jössz hozzám, késő. Köszönjük szépen. Ha újrakezdhetnénk, újrakezdenénk."
Ha újra kezdeném
konf: "Köszönjük szépen mindenkinek, aki eljött ma este és szeretnénk eljátszani egy suzámot egy gitárosunk emlékére. Akit úgy hívtak, Bencsik Sándor. Angolul gitározott és magyarul halt meg. Az emlékére Egyszer az életben."
Egyszer az életben
konf: "Bencsik Sándor emlékére. Ma esti első vendégünk...aki megtalálta a régi kottát a szaxofon tokjában Bergendy István, Pista. A szám címe: Csillag leszel fény nélkül."
Csillag leszel
konf: "Köszönjük szépen. Csillag leszel fény nélkül. Bergendy István. Köszönjük. 3 király következik egymás után. Elsőnek István a király, Varga Miklós! A szám címe: Halálkatlan."
Varga Miklós: "Sziasztok."
Halálkatlan
konf: "Varga Miklós!"
Varga: "Kösz!"
konf: "Még visszajön. Köszönjük szépen. Második vendégünk, aki a Samuval utoljára játszott 1987-ben a Magyar Blues Királya következik. Személyesen Deák Bill Gyula!"
Bill: "Szevasztok, hej!"
konf: "A szám, amit elénekel az utolsó Bencsik Samu szám, Ha megszólalnál."
B: "Emlékezzünk Samukára."
Ha egyszer megszólalnál
konf: "Deák Bill Gyula!"
B: "Nagyonnagyonnagyon köszönjük. P. Mobil, oh yeah!"
konf: "Bill bácsi. Köszönjük szépen. És a 3. arc, a 3. ember, aki a P. Mobil királya volt éveken keresztül. A színpadon Vikidál Gyula! Rossz előjelek voltak. Ómen. (elindul) Már éreztük egy lengyel moziban is, hogy valami nincs rendben. Baljós jelek. A világ lassan kifordul sarkából."
Ómen
konf: "Mi összeszedtünk négyet. Varga, Vikidál, Bill, Tunyogi. A négy tenor. A négy tenor Hölgyeim és Uraim. Micsoda arcok. Még mindig Bencsik Sándor emlékére egy dal, amit annak idején Radics Béla emlékére írtak. És ez szól a szám az ő emlékére. A zöld, a bíbor és a fekete."
A zöld, a bíbor, a fekete
konf: "Hölgyei és Uraim, a négy tenor! Köszi. Móóóbil. (3x) (elindul) Utolsó cigarettám ég!"
Utolsó cigaretta
konf: "Köszönjük szépen. Deák Bill Gyula, Vikidál Gyula, Varga Miklós. Tunyogi Péter. Köszönjük szépen."
Mobilizmo
konf: "Köszönjük szépen."
Kié a nagy P?: "Magyar gyerekek. Egyszerre tapsoljatok. Két kézzel. Ritmusra, ez az. Ez az, (?). Az ember felnő, benő a feje lágya, elviszik katonának. Elviszik katonának, embert faragnak belőle. Leszerel. És keres egy magának való csajt. Egy olyan nőt, aki szép, aki okos, aki szeret, aki mos, aki főz, aki takarít. Aki gazdag. Ilyen nő nincsen! Az ember megnősül. Tegye föl a kezét, aki már nős. Tegye föl a kezét, aki még nem nős. Háháhá! Majd lesztek. Most azoknak kedveskedünk, akiknek nincs még feleségük. Szeretnétek összemellezni a kezeteket? (2x) Nem hallom. Na jó. Hoztam nektek két hatalmas mellet. De csajk akkor dobom ki, ha nem viszitek haza. Itt lehet fogdosni, hazavinni nem lehet. Rendben? Na akkor. Asszonyt akarok! Asszony kell!"
Asszonyt akarok
Oh Jeah
konf: "Oh yeah. Köszönjük szépen. Bergendy Pista segít nekünk másodjára is. Még egy rock and rollt eljátszunk. Az utolsó. Utolsó rock and roll."
Utolsó rock and roll
konf: "Bergendy Pista, köszönjük szépen, szaxofon. Bergendy Pista. Köszönjük szépen. Elhoztam a tapsgépet, a Fradi Pályán láttátok, de azér megmutatom működés közben. Kétforintos mindenkinekdal. Áfa nélkül ingyen."
Kétforintos dal
konf: "Köszönjük szépen. Egy Bélást. Júniusba kivonják a forgalomból. Örökmozgó lettem az atyának a fiúnak és szentlélek nevében, mindörökké. Ámen."
Örökmozgó
benne: "Az elektromos zongoránál és az elektromos orgonánl Zeffer András! A szólógitrnál Sárvári Schiller Vilmos! Vili. Basszusgtárnál egy régi harcos. Kékesi Bajnok László! Hölgyeim és Uraim, a produkció. Énekel Tunyogi Péter."
konf: "Köszönjük szépen. (2x)"