1995. V. 1.
PECSA

Összjátékidő: 123:03
forrás: anyaszalag

Intró: "Van egy zenekar a magyar rockzenében, amely már sok évvel ezelőtt legenda volt. Legenda volt és legenda ma is. Nyolc évi szünet után tavaly...június 11-én a Fradi pályán tizenötezren köszöntötték őket...amikor ismét visszatértek a rockszínpadra. Az örökmozgó beindult, és nem áll meg soha. Hölgyeim és Uraim...a színpadon a P. Mobil."
Szívpörkölt
Rocktóber
konf: "Szevasztok magyarok. Le van szarva az eső. Petőfi Csarnok másodszor. Holnap is játszunk, holnap után is. Minden jegy el van adva. jaj neked rock and roll. Jajaj. Jajajajaj. Jaj! Jaj! Jaj! Jaj, jaj, jaj, ja, jaj! Sokáig éljen a rock and roll. A jó öreg rock and roll."
Rock 'n' Roll
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Amint látható a színpadon a P. Mobil legénysége. Aki azt gondolták kilenc évvel ezelőtt na egy zenekarral kevesebb. Vége, nem kell velük foglalkoznunk, tévedtek. Megyünk tovább."
Menj tovább
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Nem volt isten és nem volt ember. De mi voltunk, és túléltük. Kiveszőben vagyok!"
Kiveszőben vagyok
konf: "Köszönjük szépen. (közben a zenekarból valaki: "Bocsánat én vagyok a hülye. Én vagyok a hülye.") Köszönjük szépen. Az eskü szövegét már ismeritek. Én...Schuster Lóránt...nem Schuster Lóránt ki vagy te, mindenki a saját nevét mondja. Én...Schuster Lóránt...fogadom...hogy egész életemben...Schuster Lóránt maradok. Maradsz, aki voltál és leszel, aki vagy. Belül nem változol semmit. Hej!"
Maradsz, aki voltál
konf: "Köszönjük szépen. New York? Párizs? Zurich? London? Tokio? Miskolc!"
Miskolc
konf: "Köszönjük szépen. Varjúdal!"
Varjúdal
konf: "Huh! Kár. nagyon kár. Mindenki diszkóba jár. Sok kis buzi. Most azt hiszed, hogy viccelek? Most írok egy számot...a szám címe sok kis buzi. (valaki a zenekarból: "Aranylemez") Na jó. Dugjatok a 220-ba."
Dugjatok a 220-ba
konf: "Köszönjük. Szpászíbá. Keresek valami jó csajt itten. Jó csaj? Há...ilyen szakálla van neki. Te vagy a fény az éjszakában. Megtaláltam. Megtaláltam. Gyere dolgozz a Lámpagyárban. Gyere."
Lámpagyár
konf: "Köszönjük szépen."
Ez az élet Babolcsai néni
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Valamit szeretnék elmondani. Csak annyit...hogy nagyon örülök, hogy itt vagytok...ma este, mert a P. Mobil...saját magán, a barátain és rajtatok kívül senkire nem számíthat. Köszönjük szépen. Örökké szeress. Egy perccel sem tovább."
Örökké szeress
konf: "Köszönjük szépen, Örökké szeress. Van itt olyan, aki járt még annak idején a Metró klubba? Van? Jó. A Bajnok már akkor is énekelte ezt a számot. Ha jössz hozzám, késő."
Ha jössz hozzám
konf: "Ki van rúgva a Tunyogi kész. nem kell már. Visszavesszük, jól van."
Ha újra kezdeném
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen."
(vágás)
konf: "Ma este...vendégeink vannak...akik eljöttek tisztelegni egy gitáros emlékének...akit úgy hívtak, Bencsik Sándor. Az ő emlékére...Egyszer az életben."
Egyszer az életben
konf: "Bencsik Sándor emlékére. Ma esti első vendégünk...a szaxofonosok szaxofonosa...Bergendy István. A Pista megtalálta a régi kottát, a tizenhat évvel ezelőttit és azt fújja egy az egyben. Csillag leszel fény nélkül."
Csillag leszel
konf: "Csillag leszel fény nélkül. Bergendy István. Köszönjük szépen. Még visszajön. Köszönjük szépen. nem tudom, hogy annak idején láttátok-e a Pavarottiékat a tévében, a három tenort nagy nehezen összekaparták. Mi ma este négyet fogunk felvonultatni. Három király következik. Elsőnek István a király, Varga Miklós! Varga Miki. A szám címe Halálkatlan. Sziasztok."
Halálkatlan
konf: "Huh! Kösz! Huh. Varga Miklós. Visszajön még. Azért futottam el, mert kerestem a második királyt, aztán azt mondták, hogy elment vizelni, de már itt van. Hölgyeim és Uraim a blues királya Deák Bill Gyula. Gyula! Gyere Gyula! Szevasztok, helló! Következzen egy ballada, amit legutóbb írt Samuka. Emlékezzünk Bencsik Sándorra."
Ha egyszer megszólalnál
konf: "Deák Bill Gyula. Köszönjük Bill. Oh jeah! P. Mobil Mooobil! Visszajön még. Köszönjük szépen. És egy ember, aki a P. Mobil királya volt éveken keresztül. A P. Mobil színpadán Vikidál Gyula! Vikidál Gyula. A szám címe Ómen!"
Ómen
konf: "Köszi. Vikidál Gyula. És érkeznek föl a színpadra. A négy tenor. A következő számról azt kell tudni a fiataloknak, hogy annak idején ezt a számot a Samuék a Radics Béla emlékére írták. Azóta nem szól a Béla piros Gibson Standard-je és nem szól a Bencsik Samu fehér Stratocasterje sem. A zöld, a bíbor és a fekete."
A zöld, a bíbor, a fekete
konf: "Hölgyei és Uraim, a négy tenor. Mooobil. Mooobil. Mooobil. Utolsó cigaretta."
Utolsó cigaretta
konf: "Köszönjük szépen. Szevasztok. Köszönjük szépen. A négy tenor."
(vágás) felkonf: "Az ember fia...felnő. Elérkezik az első erekció pillanata. Már kérges a tenyere, elviszik katonának. Embert faragnak belőle. Leszerel, mint őrvezető. Körülnéz. Látja, hogy semmi jövője nincsen. Hát gondolja magában, megnősülök. Keres magának egy csajt...aki szép, aki okos, aki főz, aki mos, aki vasal, aki takarít, aki gazdag és aki szereti. Ilyen csaj nincs. Elveszi a TSZ elnök lányát. Majd lagzit csapnak. Itt a mese vége. Aztán meghalnak szépen egymás után. De mi még élünk. Még élünk. Akarjátok összemellezni a kezeteket? Akkor hozom a melleket, jó? Az a kérésem, fogdosni lehet, élvezi lehet, de haza nem viheti senki. Oké? Asszonyt akarok! Asszon kell!"
Asszonyt akarok
konf: "Hej. (Egykéthánégy)"
Oh Jeah
konf: "Köszönjük szépen. Akartok egy kis...rock and rollt? Akkor legyen ez az utolsó. A Tunyó családja szerepel a számban. Csak a macska meg a kutya nincs benne, mer nincs se kutyájuk, se macskájuk. Az utolsó rock and roll."
Utolsó Rock And Roll
konf: "Bergendy István szaxofon. A Pista. Köszönjük szépen. Kétforintos mindenkinek ingyen."
Kétforintos dal
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Örökmozgó lettem az atyának a fiúnak és szentlélek nevében. Mindörökké. Ámen."
Örökmozgó
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Hölgyeim és Uraim, kedves elvtársak, fiatalság, öregség, finálé következik, szeretnénk előadni egy unplugged szerzeményt, és a ma este fellépői, a három tenor Vikidál Gyula, Deák Bill Gyula, Varga Miklós a Gesarol együttes, Hajnal Gábor műsorvezető, meg akik ott ülnek az oldalsó padon, mindenki, aki akar, jöjjön föl. Jeah. Kis csöndet kérek, mer művészet következik, egy unplugged szerzemény, a Pofádat befogod, igen?"
A pofádat befogod
konf: "P. Mobil unplugged. Hölgyeim és Uraim. A ma esti műsor búcsúzik mindenkitől, szevasztok, jó éjszakát, köszönjük szépen. Szpászíbá. Köszönjük szépen."
Outro