1997. VIII. 9.
Póstelek

Összjátékidő:
forrás: másodikgenrációs másolat

Örökmozgó
(Az Örökmozgó záró részének zenei kísérete alatt: Jó estét mindenkinek ! A színpadon a P. Mobil együttes! A basszusgitárnál Póka Egon, Póka Egon basszusgitár ! (?) Hej ! Hej ! A doboknál Németh Gábor a Kapitány ! Németh Gábor a doboknál ! A zenekar szólógitárosa Sárvári Schiller Egyinges Vilmos ! Sárvári Vilmos ! Hej ! Hej ! Hej-Hej-Hej ! (2x) Hej Joe ! (2x) A zenekar énekese Rudán József ! A vidéki fiú Rudán Joe ! Ez a P. Mobil! És a főnök, az Örökmozgó: Schuster Lóránt ! Örökmozgó lettem az Atyának, a Fiúnak és az Öreg Isten nevében, mindörökké……ámen.")
konf: " Szevasztok Magyarok! Jó estét mindenkinek! Üdvözlöm a barátokat, akik Kisvárdáról jöttek, Tótkomlósról vagy innen a környékről, mindenhonnan az országból ! Gyuláról is ! A gyulaiakat is ! Ma este a TV Híradó helyett, a Szomszédok helyett, a Dallas helyett, a Kisváros helyett, a Friderikusz show helyett rock-n-rollt fogtok hallgatni ! Mit mondott ez a kis Kern András erről a kis Friderikuszról ? Mit mondott róla? Nem hallom! Mi, micsoda? Buzi! Hát persze, hogy az! Sokáig éljen a Rock-n-roll! Éljen és virágozzék a jó öreg Rock-n-roll !"
Rock and roll
konf: "Köszönjük szépen! Ma felhívott engem az egyik békéscsabai rádió, hogy a helyi újság Békéscsabán, a helyi Pravda megírta, hogy a P. Mobilnak ez az utolsó bulija. Valami nagyon okos ember lehetett, aki ezt írta. Mindenesetre stúdióban vagyunk és csináljuk a Kopaszkutya film folytatását Kutyából szalonna címmel és hallgassatok meg egy új számot erről a lemezről: Visszajövök!"
Visszajövök
konf: "Rudán Joe! Köszönjük szépen! A következő számot azoknak játszuk el, akik ismerték és hallották, amikor a Főnix megkezdte első repülését, a Főnix éjszakája!"
Főnix éjszakája
konf: " Jó volt ! Köszönjük szépen! Indul a Forma I. Jim Clark és Roni Peterson emlékére, minden álmod két kerék, három kerék, esetleg négy kerék. Forma I !"
Forma I
konf: "Forma I. Köszönjük szépen! Köszönjük szépen! És egy dal a Babolcsai néni lemezről, maradjunk az autóknál! Kis buzi, köcsög elkéri a fater kocsiját, a piát nem bírja, elmegy a discoba, nekimegy a fának, meghal. Kell ez nekünk? Dugjatok a 220-ba! Dugjatok! Szopjatok! Basszatok! Szaporodjatok!"
Dugjatok a 220-ba!
konf: " Dugjatok! Nem szeretném, hogy ha kihalna a magyar! Szaporodjatok! A P. Mobil is megnyitotta a spermabankot. Jól gitározó énekes, doboló zenekarvezető, bármit akartok minden van."
Ez az élet Babolcsai néni
konf: " Köszönjük szépen!"
(vágás)
Miskolc
konf: "Van itt miskolci? Van itt valaki? Köszönjük szépen! Az eskü szövege nagyon egyszerű, mondjátok csak utánam! Én Schuster Lóránt , annyiszor kértem mindenki a saját nevét mondja. Én vagyok a Schuster Lóránt, a saját nevedet mondjad! Tudod? Hogy hívnak? -Schuster Lóránt! (a közönségből)- Hogy nézett ki a muter? Hogy nézett ki? Nem emlékszem, na mindegy! Hogy hívnak? -Kutasi Tibor ! - Na látod! Ez se az én gyerekem! Na még egyszer! Én ………………fogadom, hogy egész életemben az is maradok ! Maradsz aki voltál és leszel, aki vagy!"
Maradsz aki voltál
az intro alatt konf: "1956. Október 23-án a katonák letépték a sapkájukról a vörös csillagot! És a fater azt mondta: Gyerekek! Kitört a forradalom! Rocktóber!"
Rocktóber
konf: "Köszönjük szépen!"
(vágás)
konf: "És ahogy a műsor elején elmondtam, készítjük a Kopaszkutya film folytatását, de a Kopaszkutya film betétdalát eljátszuk ma este a szerző előadásában. Kopaszkutya csókolj meg! Aztán ! Miután a Vilmos behangolt, (?)"
Kopaszkutya
konf: "Nagyon hálás téma ez a kutya. Javasolni fogom a Vilinek, hogy vegyen egy másik gitárt. A Szívpörkölt legyen! Kész vagyok!"
Szívpörkölt
konf:" Kész vagyok ! (5x) Hol van az még? (2x) Viszont szeretnék a színpadra kérni 2-3 csajt, hogy jobb legyen a hangulat valakit. Csajok! (?) Hát gyere már, aranyom gyere! Az első csaj megvan! Van még csaj itten? Na! Nem mer, nem mer feljönni. Mi? Engedd ! Nem mer, mi ? Nem mer szegény. Nem baj. Buzik kiméljenek! Nem! Senki nem. Férfi nem jöhet fel, csak csajok jöhetnek föl! Jó! Akkor megmondom mi a feladat. Póka Egon a kőbányai szatír friss vérre vágyik! Ott vannak még! Gyere-gyere-gyere-gyere! Gyere már! Ez az! Friss vér kell a szatírnak! Friss vér! Friss vér kell a szatírnak! Ki van még? Gyere! Most bemutatom Nektek, hogy hogyan történik ez a dolog. Megérkezik a szűz, bemutatom a szatírnak és utána minden megy a maga útján. Tapsoljátok meg a csajokat! Póka a szatír azt mondom! Pedofil! Pedofil! Hát hogyne, hogy az lenne, hát persze! Tudjátok mi a különbség a pedagógus és a pedofil között? A pedofil szereti a gyerekeket! Asszonyt akarok! Asszony kell! Asszony!"
Asszonyt akarok
konf: "Tapsoljátok meg a csajokat! Végre van valaki, aki felmer jönni ide a kanbuliba! Látjátok? Kicsike vedd le, kicsike! Köszönjük szépen! Megyünk tovább! Ha tetszik, ha nem, ha kell, ha nem!"
Menj tovább
konf: "Köszönjük szépen! Köszönjük! És akik már nincsenek közöttünk, fönt az égi zenekarban játszanak Radics Béla, akivel a buli előtt beszélgettünk, Bencsik Samu, akinek a számait játszuk. És azok, akik még itt vannak a földön, de már nem nagyon élnek. A Zöld, a Bíbor és a Fekete."
A Zöld, a Bíbor és a Fekete
(vágás)
Oh yeah
konf: "Oh yeah. Köszönjük szépen! Ez volt a P. Mobil! Köszönjük szépen!"
(vágás)
konf: "Nem gondoltuk komolyan, hogy elmegyünk! Csak az elemet cseréltük. Pia kell! Az-az! Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a Lámpagyárban! Lámpagyár!!!"
Lámpagyár
konf: " Köszönjük szépen"
(vágás)
Kétforintos dal
konf: "Köszönjük szépen! (2x) Köszönjük! Fölugrok a Joe mögé a motorra. Brrr Brrr (sokszor) Utolsó Cigaretta!
Utolsó cigaretta
lekonf: "Köszönjük szépen! Ez volt a P. Mobil! Köszönjük szépen mindenkinek! Köszönjük szépen! Póka Egon basszusgitáron, mikrofonnál Rudán Joe, Sárvári Vilmos szólógitár, Németh Gábor dob. Ez volt a P. Mobil. Hölgyeim és Uraim! Schuster Lóránt! "