1999. XI. 4.
Népstadion

Összjátékidő: 68:14
forrás: anyaszalag

konf: "Hölgyeim és Uraim. A színpadon a P. Mobil. Egy, két, há, négy."
Kutyából szalonna
Rocktóber
konf: "Jó estét magyarok! Mi vagyunk a P. Mobil Ti vagytok a közönség. Szeretném ha a buli végéig ez így maradna. És húsz év után újra a P. Mobil Színpadán...Vikidál Gyula. Főnix éjszakája. Hej-hej."
Főnix éjszakája
konf: "Vikidál Gyula. Köszönjük szépen. Megyünk tovább."
Menj tovább
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük mindenkinek. A mobilosok tudják az eskü szövegét, aki nem tudja, az mondja utánam. Amikor és a saját nevemet mondom, akkor mindenki a magáét. Értve?! Nem hallom, értve?! Jó. Figyel. Én...Schuster Lóránt...fogadom...hogy egész életemben...az is maradok. Maradsz, aki voltál, és leszel, aki vagy."
Maradsz, aki voltál
konf: "Hej. Köszönjük szépen. London. Párizs. Moszkva. Miskolc."
Miskolc
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Mindenkinek. Éljen és virágozzék...a közönség és a rockandroll igaz...és megbonthatatlan örök barátsága. Sokáig éljen a rockandroll! Rock and roll."
Rock and roll
konf: "Köszönjük szépen. A Kutyából szalonna lemezről egy szám...az eszmei mondanivalója...Dől a lé befelé, dől a lé kifelé. A szaros vége áll a botnak felfelé. Dől a lé."
Dôl a lé
konf: "Dől a lé. Köszönjük szépen. Hölgyeim és Uraim, a színpadon a magyar blues királya, Deák Bill Gyula. Kopaszkutya csókolj meg!"
Kopaszkutya
konf: "Deák Bill Gyula. A Gyuszi. Kőbánya. Alsó és felső. Köszönjük szépen. S a következő számunkkal...szeretnénk megemlékezni néhány jóbarátukról...akik már fönt az égi zenekarban játszanak. Radics Béláról, Bencsik Samuról és a többi jó emberről. A zöld, a bíbor és a fekete."
A zöld, a bíbor és a fekete
konf: "Köszönjük szépen. Deák Bill Gyula. Vikidál Gyula. Rudán Joe. Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Minden évben Pünkösd napján...amikor Székelyföldön a hegyek között felkel a nap és megjelenik a napocska a fénybeöltözött asszony, valamennyiünk édesanyja, aki megszült bennünket szépnek és szabadnak. Babba Mária."
Babba Mária
konf: "Köszönjük szépen, Babba Mária. Köszönjük."
(vágás)
konf: "Megbeszéltük, ti vagytok a közönség. Ha jól látom, és jól látom te vagy a fény az éjszakában. Gyere dolgozz a Lámpagyárban."
Lámpagyár
konf: "Lámpagyár! Köszönjük szépen."
Intró-Asszonyt akarok
konf: "Köszönjük szépen. Kösz. Magyarok, szaporodjatok. Köszönjük szépen. Mint a Gyula, legalább annyira. A következő szám előtt megmutatnám nektek ezt a tapsgépet. Látjátok ezt a tapsgépet? Látjátok, vagy nem látjátok? Látjátok? Jó. Akkor most bemutatom nektek a tapsgép készítőjét, aki Európa Magyarország és a világ egyetlen tapsgép-készítője, a Géza. Gé-za, Gé-za. (közönség kántálja) Köszönjük, ez a Géza és bemutatom a tapsgépet, hogy bejárassuk az Egont, mert nagyon tudja, hogy hogy kell tenyérbe köpni. Figyelem. Magyar gyerekek. Két kézzel egyszerre, nem a Szovjetunióban vagytok. Figyelem. Kétforintos dal. Mindenkinek ingyen."
Kétforintos dal
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen, ez a P. Mobil. Köszönjük szépen. Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok. Köszönöm. Köszönjük szépen. Szeretném bemutatni a zenekar tagjait. Elsőnek, aki segít nekünk, egy tehetséges fiatal gitáros, Tornóczki Ferenc. Ferike. A zenekar basszusgitárosa Póka Egon Benedek! A Bendzsi. A doboknál Herpai Sándor. A zenekar szólógitárosa Sárvári egyinges Vilmos. A zenekar énekese Rudán Joe. És a zenekar énekese Vikidál Gyula. És a zenekar atyja Schuster Lóránt. Köszönjük szépen. Szeretném megköszönni nektek, Szeretném megköszönni nektek ezt a harminc évet, amit eltölthettünk itt a színpadon, ti pedig lent. Köszönjük szépen. És köszönöm a zenésztársaknak is, akikkel dolgozhattam az elmúlt harminc évben. Azt szeretném hallani...amit a legjobban szeretek hallani egész életemben. (közönség: "Móóóbil!") Móóóbil. (4X) Utolsó cigaretta."
Utolsó cigaretta
konf: "Kettő nem lehet. Örökmozgó lettem."
Örökmozgó lekonf: "És ezzel a számmal búcsúzik az örökmozgó csapat. Találkozunk valahol, valamikor. Ez volt a P. Mobil. Köszönjük szépen. Köszönjük mindenkinek. Köszönjük szépen."