1985. XII. 29.
Pecsa

Összjátékidő: kb 78'

konferansz: "Hölgyeim és Uraim. Ma este végig karácsony van, metallista karácsony. (?) hallani tehát. (?) a Pokolgép nagylemeznek. És egy koncert ma a Petőfi Csarnok színpadán. Hölgyeim és Uraim! A Pokolgép!"
Carmina Burana
Maszk
Kukovecz: "Jó estét rockerek! Két hírem van, egyik rossz, másik jó. Kezdem a jóval. Február 1-től fölvesszük az első Pokolgép nagylemezt. A rossz. Mint tudjátok Kalács az énekesünk katona. Ma nincs itt. Viszont itt egy arc. Aki 3 nap alatt megtanulta a bulit! És itt lehetünk. Nagy Feró!"
Sebességőrület
Feró: "Köszönjük. Kintről már hallom a zajt, nemsokára sor kerül rád. Cirkusz és rács."
Cirkusz és rács
F: "Nagyon jó lenne, hogyha segítenétek nekem egész este. Még nem vagyok egészen biztos a szövegekben és remélem, hogy jövő hónapban már itthon lesz a Józsi, nyomatja majd helyettem. Addig is egy feliratot szeretnék mutatni nektek. (bootlegger: "Mit ír?") Milyen zenét játszik a Pokolgép? Micsodát? Nem értem. Öreg vagyok én, nem értem, mit? Egyszerre, három, négy."
Heavy Metal
F: "Mennyit érsz?!"
Mennyit érsz?
F: "Volt egy énekes, valamikor ő volt a kedvencünk. Legalábbis nekem ő volt. Bon Scott."
B. S. emlékére
bootlegger: "Mit beszélgettek?"
F: "Jeee! (bootlegger: "Csillagszóró.") GépGépGép! (2x) A Zsarnok!"
Zsarnok
(vágás) Adj új szikrát
F: "Bőrödön...ott lesz a jel. Következő bulira mindenki elhozza a markát és kap bele egy pecsétet. A pecsétre rá lesz írva, hogy?! Mi?! (2x) Milyen Gép?! Már megin milyen halkak vagytok, nincs jó kedvetek? (közönség Gépezik) Azt hittem, hogy nem jó a buli. Testeden a jel! De nem csak a testeden, a szíveden is!"
A jel
F: "Jeij! Mi van?! Még nem a Vérszívó asszony következik, hanem a Démon! Démon! Gyerünk, mindent bele, segítsetek már az istenit! Gyerünk!"
Démon
F: "Lesz még, nyugalom. Egyelőre a Pokolgépnél tartunk, nyugalom Uraim, mindjár lesz szépen sorba. Most pedig. Még mindig a Pokolgép műsorából egy dalt. (?). A drága. (3x) Piros, fehér, zöld."
Drága föld
F: "Kösz. (vágás) Valaki még sohase vétkezett. Tegye fel a kezét, aki teljesen tiszta. Aki még soha nem követett el semmiféle bűnt. Aki még nem hazudott az anyjának. Az apjának. Én is (?). A bűn! Mert bűnösök vagytok ti is!"
A bűn
F: "És egy új nóta. Mindhalálig...rock and roll!"
Mindhalálig rock and roll
F: "S most egy asszonyt. Egy Vérszívó asszonyt."
Vérszívó asszony
bootlegger: "Még ne. Kapcsold ki."
(vágás)
F: "Üvöltsetek farkasok!"
Nagyvárosi farkas
F (nincs leállás): "Motorra!"
Motorizált nemzedék
F (nincs leállás): "Hányszor mondjam?! (2x)"
Nem kell
Angyalföld
F: "A gondolat előtt a szó. (leállás, taps)"
Térden állva
F: "Kösz! Következzen...Breaking The Law. Mindenki ismeri? Judas Priest."
Breaking The Law
F: "Utolsó számot. A magam, illetve a zenekar, a Pokolgép és a magam nevében mindenkinek. Ha lehet boldogabb, eredményesebb, metálosabb új évet. Várj, hagy igyam meg az üveget. El kellene számoljunk 10-ig. Jó, mehet a számolás? 1, 2."
A tűz
közönség: "Vissza."
F: "Nagyon szépen köszönjük, ne haragudjatok rám, ha néha elrontottam a dolgot, de különben ma nem lett volna buli. Szevasztok, kösz szépen mindent!"
közönség: "Vissza."
(vágás)
F: "Úgy hallottam, hogy meghalt a heavy metál. Meghalt? Akkor miér vagytok ilyen sokan? Meghalt? (2x) Megnézem. Hölgyeim és Uraim. (?) a heavy metál még él."
Heavy metál
konf: "A Pokolgépet hallottátok, szevasztok."
bootlegger: "A Sátánt nem is játszák?