1982. I. 13.
FMH

Összjátékidő: 59'41"
forrás: anyaszalag

Jó szerencse várj rám
konf: "Hej, szépjóestét mindenkinek ezen a szép, január délelőttön. Bízom benne, hogy nem felejtettétek el a jelszót. Ami '82-re is érvényes. Mindenkit! Szeretni kéneeee!"
Szeretni kéne
konf: "Semmi se működik!"
Az abszolúlt balszerencse dala
konf: "Hej, kösz szépen! Egy középső strófára hívnám fel a figyelmet. Évek óta vágyom a legjobb nőre stb. Még akkor, is ha te álmodó csillag vagy."
Álmodó csillag vagy
konf: "Örök hálánk. Egy betegség...mely mindannyiunkat kísért. Krónikus...önimádat. Egománia."
Egománia
konf: "(leállás nélkül) Be nem vallott vágyainkból nincs semmi kitekintés. Szél alatt suhanó kihalt utakon égbe nyúlnak a jövő oszlopai! Ajtók előtt."
Ajtók előtt
konf: "Kösz! Az elmúlt héten...talákoztam az öreg Monthyval. Mindannyiótoknak üdvözletét küldi. Monthy Punk."
Monti punk
konf: "Túl messzi...a lét."
Fáradt remények (?) + dobszóló
konf: "Marton György! Köszönöm azoknak, akik kevéske kis idejüket nem kímélve szavaztak a Nyúl...domb..bluesra. És így tartotta helyét a 20. helyen. Mint ahogy belső információk, félhivatalos körökből előre jelezték. Aki nem tudná, hogy mi az a Nyúldomb. Egy bokor, egy nyúl. És még az ág is húz. Mert ez a Nyúldom blues."
Nyúldomb blues
konf: "Gyerünk gyerekek! Adjunk ennek a mai estének...egy kis lelket. Minden tisztes honpolgárnak, kezeket fel. Aki nem tisztes, annak is megbocsájtunk! Hajsza közben!"
Hajsza közben
konf benne: "Egy kis élet. A hátsó sorokban van valami tunya...élet. Gyerünk!"
konf: "Húúúú. hajsza közben! és elérkezett...az utolsó darab...címe. Ej. Szórjad! Van elég. Bemutatnám a zenekart...ha érdekel valakit. Kormos Gábor a szülői munkaközösség elnöke. Bártfai György. Néha üt, néha simogat. Fiúknál az utóbbi, lányoknál az előbbi. Meg lehet gondolni. Jankai Billentyűs Béla! A billentyűs hangszereket bűvölné. és jómagam korosodó, öregedő...Vörös István. Vá! Most pedig vers mindenkinek. Rövid idő alatt néhány strófát szavalok el, nem kell megrémülni. Áli, Egy alkoholista sirámai."
Egy alkoholista sirámai
Nincs remény
konf: "Szevasztok! (közönség visszáűzik) Heeej! Na még. Kérem azoknak a türelmét, akiknek esetleg unszimpatikusak voltunk. (közönségből: "István, játszál!") Akartok énekelni? na, akkor. Billentyűs Béla! Mutasd a dallamot. Nózis. Ott az első sorba egy kedves...polgártárs. Tudja a szövegét. Tehát Nózis, Nózis, Prog. Próbáljuk meg ott hátul is. gyerünk, az aljzóban minden gyeszedőt hallani akarok! Gyerünk! Nincs itt senki? Úgy hallom, hogy nincs itt senki."
Monty punk (reprise)
konf: "Jól van!"
közönség: "Visz-sza!"