www.rockmuzeum.ini.hu

frissítve: 2002.01.29.

Rockwell.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RÉG VOLTUNK ITT 1984. VI. 19. BIP

Meghívó
konf: "Nagyon sok szeretettel köszöntünk mindenkit. Íme a Rockwel másodszor idén s a Budai Ifjúsági Parkban és Budapesten végre. Tavaly ugyanis egyetlenegy bulit játszottunk bizonyos okok miatt. Következik egy fergeteges Vulkán című dal."
Vulkán
konf: "Most elmodnanék egy esetet a sok közül. Ez a nótának a címe. Akármelyik koncerten megtörténhet akárkivel, akármelyik fiúval és akármelyik lánnyal. Egy eset a sok közül."
Egy eset a sok közül
konf: "Egy este a sok közül, bárkivel bármikor. S ugyanez következik pepitába a nem szűz lányokról. A rosszlány című nóta."
Rossz lány
konf: "(átmenet, szünet nélkül kezdődik az előzőből) Most egy kicsit komolyabb nóta következik."
Adj király katonát
konf: "Ez volt egy dal, Adj király katonát. Köszönjük szépen. Most pedig térjünk vissza a dolgoknak a nemi lényegére. Mégpedig a békéscsabai élmények közül következik egy óriási nagy. Mégpedig a békéscsabai szatírról. Jaj de csúnya vagy!"
Szatír
konf: "Ezek után...egy tekljesen felismerhetetlen nemű lényről lesz szó. Hé fiú...te egy nagyon fúrcsa lány vagy."
Hé fiú, te egy nagyon furcsa lány vagy
konf: "A felismerhetetlen neműekről. S ezek után...ismét egy másik téma. A békéscsabai kolbászá, kolbászgyártóban volt egy barátunk, aki azt hitte magáról, hogy ő a nagy büdös téliszalámi, aztán végülis 10 deka disznósajttal sem ért fel. Magam se. Hé sztár!"
Hé sztár
konf: "Köszönjük és ismét egy kényes téma következik. Ugyebár mindenki látott már olyan vígjátékot vagy mittudom én egyéb ilyen tévébutaságot, amikor a hirtelen a feleség hazaérkezik és az ágyban találja a hőn szeretett kedvesét egy másik lánnyal. Nem is fontos, hogy a feleség legyen. A nóta címe az hogy Infragranti, ami olaszul annyit jelent, hogy meg(?)."
Inflagranti
konf: "Köszönjük. Egy kis...lélegzetvétel következik, a Dal című lassú slágerünk. Dal."
A dal
konf: "Most pedig...következik egy...gitárszóló."
Gitárszóló
konf: "Következik egy közepes tempójú Rockwell szerzemény, még egész új, egyszer vagy kétszer játszottuk. Légy most az enyém, tiéd, kié."
Légy az enyém, tiéd, kié
konf: "Vége. Most pedig egy kislemezes nóta egészen más szöveggel, mi szeretjük jobban. Százak és én a címe. Százak. Tessék."
Százak és én
konf: "Vége. Most pedig végezetül bemutatom a zenekart. Balról tőlem jobbra...gitárnál Gellérc Tibor. Egyik dob Tarca László, a másik pedig Gál István, középen a basszusgitáros Pazdera György, másik gitár Tersánszky Károly és a két közreműködő Hölgy Sugár Ágnes és Karácsony Görgyi. Most pedig következik a legvégén egy sluszpoénnak meg mittudom én mi. Az évszázad (köhint) baja. (elkezdik) Gyerünk!"
Az évszázad baja
benne: "Szevasztok. Mindenkinek jó éjszakát kívánunk. A Rockwell. Legközelebb július 22-én ugyanitt. Szevasztok, jó éjszakát. Pá."