www.rockmuzeum.ini.hu

Sonja a perui énekesnő Janis Joplin legjobb magyar tanítványa 1991-ben csatlakozott egy zenekarhoz és létrehozták a Sonja és a Sápadtarcúakat. Rövid életű formáció volt.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1992. XI. 13. Tilos az "Á"

Sonja: "(?) Buenos noches Porto. Asta la vista. Jó estét kívánok mindenkinek."
konf: "Hölgyeim és Uraim színpadon a Sonja és a sápadtarcúak zenekar, ami nagyon hasonlít a Madrapur zenekarra, de ez mégsem az. A mi...az est folyamán. Többek közt Cream, Joplin, Hendrix...ezek a hétvége hangulatához jobban illő zenék. Az első nóta egy sajnos nemrégiben elhunyt nagyon nagy gitáros interpretálása volt, a Mary Had A Little (?), ami eredetileg egy Buddy Guy nóta"
Mary Had a Little ? (Buddy Guy)
Sonja: "Köszönöm szépen. (?). Sonja, aki még lány. A másik címe: Down On Me."
Down On Me
Sonja: "Köszönöm."
konf: "Köszi szépen, Cream nótával folytatjuk és...egyedi felfogásban eljátszva. Ahogy ezt már megszokhatta a Sonja és a sápadtarcúak közönsége."
I'm So Glad
konf: "Köszi szépen. Köszönjük szépen. És hogy egy kicsit megnyugodjanak a kedélyek egy ritkán hallható Janis Joplin nótát játszunk. (?). (hangolás) Come on. (?). Sonja egy kis kontrollba gerjed. Szííí. (2x) Jááá. Já babe."
? (Joplin)
Sonja: "Köszönjük szépen. Sajnos nincs több."
konf: "És hogy egy kicsit megpihenjen Sonjának a torka eljátszunk egy Jimi Hendrix nótát."
? (Hendrix)
konf: "Köszi, köszi. Köszi szépen, akkor egy kicsit finomabb...finomabb húrokra váltunk. És eljátszunk egy majdnem tradicionálisnak nevezhető shuffle-bluest. Tamáskám itt valami gerjed. Elnézést, de hangolni kell először. (hangolás) Je You know (?)."
?
konf: "Köszi. Köszi szépen. Tamás. (?). Jól van. Már megijedtem, hogy nem vagy. Na. Egy nóta erejéig megint visszazuhanunk a műsor első felében elővezetett hangulatba. Joplin által énekjelt nóta. Erőteljesen be voltak bombázva, mikor írták, úgyhogy...ennek megfelelően sejthetitek, hogy...mielőtt még játszunk még hangolunk."
? (Joplin)
Sonja: "Köszönjük szépen."
Crossroads
konf: "És most egy balladát fognak eljátszani. Nagy örömömre szolgál, hogy végre személyesen átadhatom annak, akinek, akinek szeretném."
Little Wing
konf: "Köszi szépen. Most jön ez hogy szontyolodjatok el, lehet középre pattanni és elénekelni egy mocskos nagy (?)."
Sonja: "Hej."
?
konf: "Köszönjük szépen. Hölgyeim és Uraim Sonja és a sápadtarcúak a színpadon. A változatosság kedvéért ismét egy Jimi Hendrix."
Come On
Sonja: "Piece of my heart breakin (?)."
Piece Of My Heart
konf: "Sonja (?). (hangolás) A (?) következik egy (?) számból kedveseim. Szintén egy Cream."
Sittin' On The Top Of The World(?) (első fél perc)