1972. ? ?
Bercsényi Kollégium

Forrás: első generációs szalag (az anyaszalag már nem létezik)
Összjátékidő: 79:40

Feelin' Good
konf: "Köszönjük. Köszönjük, nagyon kedves. Köszönjük. Hölgyeim és Uraim a továbbiakban előadunk egy régi slágert...melyet mindenki nagyon jól ismerhet. A darab címe...Eperföldes mezők mindörökké."
Strawberry Fields
Devil's Mascarade
konf: "Igazán köszönjük. Hölgyeim és Uraim mindenkit kérünk arra, hogy a matracokon tűzveszélyes a dohányzás és épp ezért mellőzzük. Az hogy itt páran közülünk dohányoznak csak annak tudható be, hogy sört is iszunk és azt szintén nem szabad. dehát itt...itt ez nem annyira tűzveszélyes ez a front és...minekünk így ennyivel függetlenedünk egymástól, több lehetőségünk van arra, hogy vigyázzunk arra a szál cigarettára, mint nektek a matracokon, amelyek közismerten tűzveszélyesek és esetlegesen, ha egymást eltaposva próbálnánk kihatolni a teremből, akkor amikor a tűz nyelvei égnek csapnak. Köszönjük az előlegezett bizalmat és felkérem Tarzan urat, hogy (?). A következő darab, melyet előadunk egy Hedrix szám feldolgozásában került a köztudatba...a hosszabb hajúak között. A darab címe Hey Joe és egy régi countryblues. Több feldolgozást megért már, a legismertebb asziszem a Hendrix féle, amelynek alapján mi is...hozzányúltunk."
Hey Joe
Manic Depression
konf: "Köszönjük. Backin a few minute."
(vágás)
konf: "...aki időközben kórházba került, mert összetűzésbe keveredett a rokonságával és megemlékezünk róla, mert szemei...olyan igazságot tükröznek, melyet csak néhány szem tud tükrözni. A zajongó fiatalság berkei közepette. Had mondjam meg, hogy ez az ember nem más, mint Locksmith (?) a közismert avantgardista. Tehát a darab, mely felcsendül legyen neki...és egy hét múlva talán újból közöttünk lesz."
Nyitány és induló
I Don't Mind If You Leave Me