1973. VIII. 27
Valahol a Dunán

Összjátékidő: 60:09

forrás: anyaszalag

közönségből: "Veszed? Hülye vagy?
Öregember bottal jár
Children Love Children
Tiszta szívvel
Egy fuvolista magánya és szerelmei
konf: "Köszönjük. (?). Hölgyeim és Uraim. És most pedig, hogy a népszerűséghez is visszatérjünk hagy játszunk el G-dúrban egy darabot, melynek tempója a lajosmizsei...színház...műsorából fakadt és többen közreműködtek ebben. (elindul a szám) Aki táncolni kíván az alsó részén a hajónak lehet."
What Is The Ugliest Part Of Your Body? (a szám közepén valaki a közönségből: "Sír a Bill.")
konf: "Mi a legundorítóbb része testednek? Mi a legundorítóbb része testednek énekli a nagy ember. Néhányan azt mondják, hogy orrod, mások azt mondják, hogy lábujjaid...de én azt mondom, hogy a lelked. Erről szólt ez a darab, melynek hangulata talán visszaidézte az egész közönségnek a 52-es és 58-as zsánerű...egész más világot. Most pedig következzék egy olyan darab, amely önmagában szintén majdnem olyan megdöbbentő, de próbál még utakat keresni a mai világhoz és a mai fiatalsághoz...akik kellőképpen tudják értékelni...azokat a...(közönségből: "Hát szemét disznó.")"
Nyitány
Strawberry Fields
Devil's Mascarade
(vágás)
Black Cat (Brian Auger Trinity)
I'm A Man
Everey Day Blues
konf: "(?). Köszönjük szépen, egyelőre végeztünk. Holnapután szerdán, jövő héten hétfőn és csütörtökön. Köszönjük, szevasztok, jó éjszakát."
Levezető
közönségből: "Kikapcsolhatod."