1977. VIII?
Gyöngyös

Összjátékidő: 31:38
forrás: első generációs másolat

konf: "A következő dalhoz egy kis segítséget szeretnénk kérni minekután olyan sokan összejöttünk szépszámmal. Ennek nagyon örülünk. Eh, gondolom ti is...akik ott szardíniamód áltok, nem irigyellek titeket. Egyébként itt is meleg van. Szóval. A következő számhoz egy kis segítséget szeretnénk kérni, mégpedig egy ilyen népies jellegű dalt fogunk eljátszani. Bulgáros, bulgár eredetűt. Miután hazánkban úgyis nagyon népszerű a folkzene, táncházak alakulnak. Folkegyüttesek. Mi is szeretnénk csatlakozni eme nemes műfaj népes táborához ezzel a dallal...melyen a címe az, hogy Gondolatok és akinek kedve van és érzéke ehhez a zenéhez...szívesen várjuk egy kis tapssal, jó? Be fogok számolni. Egykéthá, egykét, egykét, egykéthá. Meg lehet próbálni. Közbe a szúnyogokat is agyon lehet verni. Csak bátran. Ez a. Nagyon jó."
Gondolatok
konf: "Nagyon köszönjük. Akkor most akkor. Következő, ööö számunk egy kicsit mozgalmasabb lesz mint az előző és egy kicsi, picikét hosszabb. A szám címe...Valami más."
Valami más
konf: "Sáfár József. Rickenbacker, basszusgitár. Nagyon köszönjük. Köszönjük szépen. Valami más volt a dal címe és...befejezésül pedig egy olyan...számot szeretnénk eljátszani, amit több szempontból szeretünk. Egyrészt azért mert egy komolyzenei darab. Nagyon szeretjük a klasszikus zenét. Másrészt azért szeretjük mert nagyon sokat lehet benne dolgozni, játszani. Én személy szerint azért szeretem a legjobban mert dobosunk dolgozik benne a legtöbbet. A zeneszerzőnek a neve Weiner Leó és a művének a címe az, hogy Rókatánc."
Rókatánc
konf: "Nagyon köszönjük. Herpai Sándor. Ütő, dobszintetizátor. Sáfár József. Ez a gyerek pedig Lerch István. Nagyon köszönjük. Köszönjük szépen."
Rókatánc (reprise)